Web rješenja

Web stranice mogu biti jednostavne, prezentacijske ili kompleksne, s automatiziranim obradama i povezane s drugim poslovnim rješenjima.

Različita web rješenja za Vaše poslovanje

Web stranice poduzeća u suvremenom svijetu su jednako važne, a ponekad i važnije od fizičkih poslovnih prostora. Web stranice mogu biti od jednostavnih, prezentacijskih pa sve do kompleksnih rješenja povezanih s Vašim poslovnim aplikacijama.

Pri odlučivanju o vrsti stranica koje Vam trebaju treba uzeti u obzir sve aspekte poslovanja kao i koliko ste vremena u mogućnosti posvetiti ažuriranju sadržaja stranica.

Web stranice mogu biti prezentacijske koje služe za predstavljanje poduzeća, davanje informacija o poslovanju i uslugama te kontakt podacima. Dodatno stranice mogu omogućavati ažuriranje sadržaja. Ovisno o potreba i zahtijevanoj kompleksnosti, stranice se mogu napraviti na način da se programska podrška posebno programira, ili da se koristi neko od gotovih rješenja poput WordPressa.

Ukoliko je korisniku potrebna internetska trgovina, ona se može realizirati izradom posebnog programskog rješenja, ili korištenjem gotovih aplikacija poput PrestaShopa ili OpenCarta. Za internetske trgovine postoji mogućnost integracije ili sinkronizacije s poslovnim programima poduzeća kako bi se moglo ažurirati stanje zaliha trgovine.

Pri izradi i održavanju stranica vodimo računa i o zakonskoj regulativi (usklađivanje s GDPR-om, pravilima o kolačićima, informacijama o poduzeću, podnošenju prigovora potrošača...) kao i o optimizaciji za tražilice.

Ukoliko ste zainteresirani za internetske stranice, slobodno nas kontaktirajte kako bismo zajednički odabrali najbolje rješenje za Vas.

Smještaj internetskih stranica

Internetske stranice moraju biti smještene na posebnim poslužiteljima i ispravno povezane s internetskom adresom koje poduzeće koristi (ili će koristiti). Pri tome poslužitelj mora biti odgovarajućih specifikacija kako bi mogao podržavati pojedine vrste stranica (primjerice ako se koristi neko od gotovih programskih rješenja).

Stranice koje mi radimo za svoje klijente u pravilu smještamo na poslužitelje o kojima mi vodimo brigu i možemo ih podešavati ovisno o potrebama pojedinog klijenta.

Za potrebe zaštite prometa na našim poslužiteljima su dostupni besplatni SSL certifikati (Let's Encrypt), a u slučaju potrebe za boljim SSL certifikatima, certifikati se mogu zakupiti preko nas uz ostvarivanje značajnih popusta.

Naplata poslužiteljskih resursa neovisna je o izradi i održavanju internetskih stranica i u pravilu se naplaćuje na godišnjoj bazi (osim ako ugovorom nije drugačije dogovoreno i ako klijent ne koristi poslužiteljske resurse u okviru neke druge usluge).

U nastavku možete pogledati cjenik pojedinih paketa s izraženom cijenom za godišnju pretplatu.

Paketi za smještaj internetskih stranica

Paketi podrazumijevaju rezervirani prostor i resurse na internetskom poslužitelju


Cijena bez PDV Cijena s PDV
IDWHST-01G - ID Web hosting paket 1 GB (zakup 1 godina)
- 1 GB prostora za smještaj stranica i/ili mailova
- 50 GB dozvoljenog mjesečnog prometa na stranicama
79,99 kn 99,99 kn
IDWHST-02G - ID Web hosting paket 2 GB (zakup 1 godina)
- 2 GB prostora za smještaj stranica i/ili mailova
- 100 GB dozvoljenog mjesečnog prometa na stranicama
159,99 kn 199,99 kn
IDWHST-03G - ID Web hosting paket 3 GB (zakup 1 godina)
- 3 GB prostora za smještaj stranica i/ili mailova
- 150 GB dozvoljenog mjesečnog prometa na stranicama
239,99 kn 299,99 kn
IDWHST-05G - ID Web hosting paket 5 GB (zakup 1 godina)
- 5 GB prostora za smještaj stranica i/ili mailova
- 250 GB dozvoljenog mjesečnog prometa na stranicama
399,99 kn 499,99 kn
IDWHST-10G - ID Web hosting paket 10 GB (zakup 1 godina)
- 10 GB prostora za smještaj stranica i/ili mailova
- 500 GB dozvoljenog mjesečnog prometa na stranicama
799,99 kn 999,99 kn
IDWHST-20G - ID Web hosting paket 20 GB (zakup 1 godina)
- 20 GB prostora za smještaj stranica i/ili mailova
- 1000 GB dozvoljenog mjesečnog prometa na stranicama
1599,99 kn 1999,99 kn