Novosti i informacije

Provjerite zadnje novosti, informacije i obavijesti.

Evidencije radnog vremena za 2021. godinu

 21.01.2021. Ove godine pripremili smo dvije verzije tablice za vođenje evidencije radnog vremena. Osnovnu koja je identična onima od prethodnih godina te naprednu u kojoj su uvedena proširenja.

Excel tablice za evidenciju radnog vremena napravljene su za vođenje evidencije o radu djelatnika. U tablici su već označeni neradni dani, subote i nedjelje, a u zadnje dvije kolone se izračunava i evidentira broj slobodnih sati u danu i tjednu. U tablici se može pratiti iskorištene i preostale dane godišnjeg odmora, ukupan fond radnih sati te ukupno upisane radne sate.

Ove godine, osim osnovne verzije, napravili smo i proširenu naprednu verziju. Najznačajnija izmjena u naprednoj verziji je u načinu popunjavanja početka i kraja radnog vremena. Unos početka i kraja radnog vremena proširen je dodatnim parom polja za unos što omogućava da se prekovremeni (naknadni) rad evidentira kroz unos početka i kraja radnog vremena. Isto omogućava i evidentiranje dvokratnog radnog vremena. Dodatno je omogućeno evidentiranje rada u noćnoj smjeni (uz ograničenje da noćna smjena započinje iza 22:00 sata i završava u 0:00 ili kasnije).
Posljedično, specifični oblici rada se u odnosu na osnovnu tablicu ne evidentiraju dodatno, upisom brojčane vrijednosti, već se ukupno odrađeno vrijeme u poljima za specifične oblike rada "razvrstavaju", a u obračun dnevnog odmora ulaze samo sati koji su prikazani u polju Ukupno odrađeno radno vrijeme.

Staru, osnovnu verziju tablice možete preuzeti na adresi: Evidencija radnog vremena za 2021. godinu

Novu, naprednu verziju tablice možete preuzeti na adresi: Evidencija radnog vremena za 2021. godinu - napredna

Upute za naprednu verziju tablice možete preuzeti na adresi: Upute za naprednu verziju Evidencije radnog vremena za 2020. godinu

Kao i prethodnih godina, tablice se mogu koristiti bez naknade, no nećemo se buniti ukoliko nas želite počastiti kavom ili pizzom uplatom na naš račun HR8923600001102270296. Ukoliko nas počastite, molimo da u poziv na broj upišete OIB subjekta na koji ćemo izdati račun, a opis plaćanja "Evidencija radnog vremena" i e-mail adresu za dostavu pdf računa (ili napomenu javni naručitelj ukoliko vam je potreban e-račun).

Možda Vas zanima ...
Nova usluga - GDPR savjetovanje

U suradnji s partnerskim odvjetničkim uredom naše usluge smo obogatili savjetodavnim uslugama vezanim uz usklađivanje poslovanja s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Pogledaj
Evidencija loko vožnje

blica za evidenciju i obračun loko vožnje. Jedna tablica predviđena je za evidentiranje trideset zapisa o napravljenoj loko vožnji s automatskim obračunom kilometraže iz upisanih vrijednosti početnog i završnog stanja brojila, automatskim zbrajanjem ukupne kilometraže s obračunom ukupnog iznosa za isplatu.

Pogledaj
IT rješenja za udaljeni rad (ili rad od kuće)

Sve više poduzeća ima potrebu za omogućavanje rada s udaljenih lokacija, bez obzira radi li se o radu iz udaljenih poslovnica ili omogućavanju djelatnicima da rade od kuće. Pri tome postoje različiti pristupi ostvarivanju rada s udaljenih lokacija.

Pogledaj
Nextcloud - ultimativno cloud rješenje za produktivnost

Nextcloud je ultimativno i fleksibilno cloud rješenje za pohranu i dijeljenje dokumenata, organizaciju poslovanja, upravljanje zadacima i mrežnu suradnju.

Pogledaj
Brz, neometan i siguran rad u Synesisu

Synesis je često korišten program za vođenje poslovnih knjiga, no u slučaju velikog obima posla i istovremenog rada više korisnika opadaju performanse.

Pogledaj