Sadržaji za preuzimanje

Ovdje možete potražiti različite korisne alate, predloške dokumenata i instalacijske datoteke.

Backup WMDD

ID Tech programi i alati

Program za izradu sigurnosne kopije sadržaja koji su pohranjeni na radnoj površini, u dokumentima i Windows Live Mail direktoriju (backup mailova). Sigurnosna kopija se pohranjuje na odabrani drive i poseban direktorij označen datumom kreiranja.

KRATKE UPUTE

Pokrenuti program. Program će prikazati popis dostupnih lokacija (slovnu oznaku i naziv). Lokacije su razvrstane na lokalne diskove, prijenosne (vanjske) diskove i mrežne lokacije.

Treba upisati slovnu oznaku (bez razmaka i/ili dvotočke) i pritisnuti tipku Enter na tipkovnici. Na ekranu će se listati popis datoteka koji se kopira.

Nakon što kopiranje završi ispisat će se da je izrada backupa završena. Backup će se nalaziti na odabranoj lokaciji, u direktoriju naziva BACKUP-WMDD-YYYY-MM-DD

Vrsta datoteke exe
Veličina datoteke B 390656 B
Veličina datoteke MB 0.37 MB

 20.08.2016.

FILTER KATEGORIJA
Možda Vas zanima ...
Privatnost na Internetu

Kolačići za praćenje nisu jedini koji mogu narušiti privatnost korisnika na Internetu. Već samim pristupom Internetu možemo otkriti puno informacija, a loše postavljene postavke preglednika (ili neadekvatno korištenje istog) mogu otkriti dodatne informacije.

Pogledaj
Brz, neometan i siguran rad u Synesisu

Synesis je često korišten program za vođenje poslovnih knjiga, no u slučaju velikog obima posla i istovremenog rada više korisnika opadaju performanse.

Pogledaj
Vrste udaljenog rada ili rada od kuće

Pojam rada od kuće se "popularizirao" tijekom pandemije, a u zadnje vrijeme se dodatno aktualizirao zbog najave izmjena u Zakonu o radu kojima se planira pojedinim djelatnicima dati pravo na rad od kuće na zahtjev.

Pogledaj