Novosti i informacije

Provjerite zadnje novosti, informacije i obavijesti.

Otvaranje nove knjigovodstvene godine u Inveu

 28.12.2022. Svi korisnici Invea (svih verzija) ove godine prije otvaranja nove knjigovodstvene godine moraju aktivirati novu verziju programa!

Budući da od 1.1.2023. godine euro postaje službena valuta u Republici Hrvatskoj, u novoj knjigovodstvenoj godini zadana valuta u Inveu mora biti euro. Prije pokretanja otvaranja nove knjigovodstvene godine potrebno je aktivirati novu verziju programa kako bi se instalirala ažuriranja vezana uz potrebne prilagodbe.


Nakon što se aktivira nova verzija programa i pokrene otvaranje nove knjigovodstvene godine, sve financijske vrijednosti će se prenijeti preračunate u eure prema srednjem tečaju konverzije. To se odnosi na sve verzije programa i obuhvaća cijene u šifrarnicima, vrijednosti zaliha, evidentirana potraživanja...


Konverzija i postavljanje eura kao zadane valute odnosit će se isključivo na novu knjigovodstvenu godinu te neće imati nikakve posljedice na arhivne podatke svih prethodnih godina.

Možda Vas zanima ...
Kako izbjeći da pošta završi u neželjenoj pošti?

Kako bi se izbjeglo primanje neželjene elektroničke pošte koriste se razni mehanizmi. Ukoliko legitimna pošta završi u neželjenoj, znači da poslužitelj za slanje pošte nije dobro podešen.

Pogledaj
Nova usluga - GDPR savjetovanje

U suradnji s partnerskim odvjetničkim uredom naše usluge smo obogatili savjetodavnim uslugama vezanim uz usklađivanje poslovanja s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Pogledaj
Inveo-P za paušalne obrte

Inveo-P je cloud rješenje za vođenje poslovanja "paušalnih" obrta. Omogućava izdavanje fiskalnih računa, izdavanje računa za naplatu preko transakcijskog računa, praćenje troškova i prihoda te automatsko generiranje KPR i PO-SD obrazaca.

Pogledaj
Primanje ucjenjivačke elektroničke pošte

Zadnjih dana više klijenata nam se požalilo na primitak elektroničke pošte kojom ih se ucjenjuje da će njihove privatne snimke biti objavljene ukoliko se ucjenjivaču ne isplati naknada.

Pogledaj
Nextcloud - ultimativno cloud rješenje za produktivnost

Nextcloud je ultimativno i fleksibilno cloud rješenje za pohranu i dijeljenje dokumenata, organizaciju poslovanja, upravljanje zadacima i mrežnu suradnju.

Pogledaj