Novosti i informacije

Provjerite zadnje novosti, informacije i obavijesti.

Otvaranje nove knjigovodstvene godine u Inveu

 28.12.2022. Svi korisnici Invea (svih verzija) ove godine prije otvaranja nove knjigovodstvene godine moraju aktivirati novu verziju programa!

Budući da od 1.1.2023. godine euro postaje službena valuta u Republici Hrvatskoj, u novoj knjigovodstvenoj godini zadana valuta u Inveu mora biti euro. Prije pokretanja otvaranja nove knjigovodstvene godine potrebno je aktivirati novu verziju programa kako bi se instalirala ažuriranja vezana uz potrebne prilagodbe.


Nakon što se aktivira nova verzija programa i pokrene otvaranje nove knjigovodstvene godine, sve financijske vrijednosti će se prenijeti preračunate u eure prema srednjem tečaju konverzije. To se odnosi na sve verzije programa i obuhvaća cijene u šifrarnicima, vrijednosti zaliha, evidentirana potraživanja...


Konverzija i postavljanje eura kao zadane valute odnosit će se isključivo na novu knjigovodstvenu godinu te neće imati nikakve posljedice na arhivne podatke svih prethodnih godina.

Možda Vas zanima ...
IT rješenja za udaljeni rad (ili rad od kuće)

Sve više poduzeća ima potrebu za omogućavanje rada s udaljenih lokacija, bez obzira radi li se o radu iz udaljenih poslovnica ili omogućavanju djelatnicima da rade od kuće. Pri tome postoje različiti pristupi ostvarivanju rada s udaljenih lokacija.

Pogledaj
Privatnost na Internetu

Kolačići za praćenje nisu jedini koji mogu narušiti privatnost korisnika na Internetu. Već samim pristupom Internetu možemo otkriti puno informacija, a loše postavljene postavke preglednika (ili neadekvatno korištenje istog) mogu otkriti dodatne informacije.

Pogledaj
Brz, neometan i siguran rad u Synesisu

Synesis je često korišten program za vođenje poslovnih knjiga, no u slučaju velikog obima posla i istovremenog rada više korisnika opadaju performanse.

Pogledaj
Nova usluga - GDPR savjetovanje

U suradnji s partnerskim odvjetničkim uredom naše usluge smo obogatili savjetodavnim uslugama vezanim uz usklađivanje poslovanja s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Pogledaj
Evidencija loko vožnje

blica za evidenciju i obračun loko vožnje. Jedna tablica predviđena je za evidentiranje trideset zapisa o napravljenoj loko vožnji s automatskim obračunom kilometraže iz upisanih vrijednosti početnog i završnog stanja brojila, automatskim zbrajanjem ukupne kilometraže s obračunom ukupnog iznosa za isplatu.

Pogledaj