Novosti i informacije

Provjerite zadnje novosti, informacije i obavijesti.

Inveo-P - ažuriranje verzije zbog izmjene godišnjeg paušalnog poreza

 08.01.2022. Korisnici Inveo-P programskog rješenja moraju aktivirati novu verziju programa. Aktivacijom nove verzije programa ažurirat će se iznosi godišnjeg paušalnog poreza na dohodak za sve dohodovne razrede.

Korisnici Inveo-P programskog rješenja moraju aktivirati novu verziju programa. Aktivacijom nove verzije programa ažurirat će se iznosi godišnjeg paušalnog poreza na dohodak za sve dohodovne razrede.

Paušalni obrti su u obvezi predaje PO-SD obrasca do 15. siječnja za prethodnu poslovnu godinu. Budući da su se za 2021. godinu mijenjali iznosi godišnjeg paušalnog poreza na dohodak (10% od godišnjeg paušalnog dohotka), potrebno je ažurirati verziju programa. Aktivacijom nove verzije programa ažurirat će se iznosi godišnjeg paušalnog poreza na dohodak za sve dohodovne razrede. Nakon ažuriranja programa potrebno je generirati PO-SD obrazac i u roku ga predati u nadležnu Poreznu upravu (ili preko sustava ePorezne).

Možda Vas zanima ...
Kako izbjeći da pošta završi u neželjenoj pošti?

Kako bi se izbjeglo primanje neželjene elektroničke pošte koriste se razni mehanizmi. Ukoliko legitimna pošta završi u neželjenoj, znači da poslužitelj za slanje pošte nije dobro podešen.

Pogledaj
Inveo-P za paušalne obrte

Inveo-P je cloud rješenje za vođenje poslovanja "paušalnih" obrta. Omogućava izdavanje fiskalnih računa, izdavanje računa za naplatu preko transakcijskog računa, praćenje troškova i prihoda te automatsko generiranje KPR i PO-SD obrazaca.

Pogledaj
Primanje ucjenjivačke elektroničke pošte

Zadnjih dana više klijenata nam se požalilo na primitak elektroničke pošte kojom ih se ucjenjuje da će njihove privatne snimke biti objavljene ukoliko se ucjenjivaču ne isplati naknada.

Pogledaj
Nextcloud - ultimativno cloud rješenje za produktivnost

Nextcloud je ultimativno i fleksibilno cloud rješenje za pohranu i dijeljenje dokumenata, organizaciju poslovanja, upravljanje zadacima i mrežnu suradnju.

Pogledaj
Brz, neometan i siguran rad u Synesisu

Synesis je često korišten program za vođenje poslovnih knjiga, no u slučaju velikog obima posla i istovremenog rada više korisnika opadaju performanse.

Pogledaj