Novosti i informacije

Provjerite zadnje novosti, informacije i obavijesti.

Nova verzija Inveo-P rješenja za paušalne obrte

 16.07.2019. Inveo-P je doživio potpuni redizajn i dobio nove funkcionalnosti, a do kraja godine će biti dodana i dodatna proširenja.

Inveo-P je cloud programsko rješenje specijalizirano za paušalne obrte. Inveo-P korisnicima pruža mogućnost izdavanja ponuda, računa koji se naplaćuju preko transakcijskog računa kao i fiskaliziranih računa koji se naplaćuju gotovinom i srodnim načinima plaćanja. Dodatno omogućuje praćenje troškova i inventara, a na kraju godine automatski generira KPR i PO-SD obrasce. Program se može koristiti i na desktop i na mobilnim uređajima, uključujući i ispis POS računa na POS pisače.

Ovo ljeto krenuli smo u značajnu rekonstrukciju programa koja uključuje vizualni redizajn, kao i uvođenje novih funkcionalnosti. Osim svježeg izgleda značajna promjena odnosi se i na uvođenje dugmeta za automatsku primjenu ažuriranja kako bi korisnici mogli automatski aktivirati nove verzije i u program ugraditi sve promjene koje se trenutno dodatno rade i koje će biti gotove do kraja ove godine.

Nakon što svim postojećim korisnicima postavimo novu verziju, sljedeća izmjena odnosit će se na izmjene u obrascima ponuda i računa. Ponude i računi (transakcijski) će dobiti 2D kod za plaćanje, a dodatno se uvodi i pdf obrazac koji će biti moguće digitalno potpisati. Nakon toga će slijediti omogućavanje automatskog slanja digitalno potpisanog pdf računa iz programa na mail adresu klijenta, a potom i integracija za automatsko slanje e-računa iz programa.

Svim novim korisnicima automatski će se postavljati zadnja verzija programa.

Možda Vas zanima ...
Brz, neometan i siguran rad u Synesisu

Synesis je često korišten program za vođenje poslovnih knjiga, no u slučaju velikog obima posla i istovremenog rada više korisnika opadaju performanse.

Pogledaj
Primanje ucjenjivačke elektroničke pošte

Zadnjih dana više klijenata nam se požalilo na primitak elektroničke pošte kojom ih se ucjenjuje da će njihove privatne snimke biti objavljene ukoliko se ucjenjivaču ne isplati naknada.

Pogledaj
Nextcloud - ultimativno cloud rješenje za produktivnost

Nextcloud je ultimativno i fleksibilno cloud rješenje za pohranu i dijeljenje dokumenata, organizaciju poslovanja, upravljanje zadacima i mrežnu suradnju.

Pogledaj
Inveo-P za paušalne obrte

Inveo-P je cloud rješenje za vođenje poslovanja "paušalnih" obrta. Omogućava izdavanje fiskalnih računa, izdavanje računa za naplatu preko transakcijskog računa, praćenje troškova i prihoda te automatsko generiranje KPR i PO-SD obrazaca.

Pogledaj
Kako izbjeći da pošta završi u neželjenoj pošti?

Kako bi se izbjeglo primanje neželjene elektroničke pošte koriste se razni mehanizmi. Ukoliko legitimna pošta završi u neželjenoj, znači da poslužitelj za slanje pošte nije dobro podešen.

Pogledaj